e
Banner

Etiketler: ford trucks



Güler Nakliyat 40 adet Ford Trucks F-MAX aldı


Yayın: 06-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

1976 Yılında Naci Güler Bey tarafından İstanbul’da Güler Kardeşler olarak sektördeki ilk adımını atan lojistik sektörünün önde gelen köklü şirketlerinden Güler Nakliyat, filosunu güçlendirmek ve verimliliğini artırmak amacıyla 40 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile filosunu genişletiyor.




ARC Lojistik, filosunu 20 adet F-MAX ile genişletti


Yayın: 01-09-2020
Kategori: Ticari Araçlar

 2014 yılında Bursa’da Fahrettin Arabacı tarafından kurulan ve 6 yıl içinde bölgenin önemli lojistik firmalarından biri haline gelen ARCLOG Lojistik, filosunu 20 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. 2019 yılında uluslararası nakliyat firması MRLLOG ile ortaklık anlaşması imzalayan ARCLOG Lojistik, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere global arenada da hizmet sağlıyor.




Ford Trucks, 2021’e hızlı bir giriş yaptı



Ağır ticari pazarında dünya çapında büyümesini sürdüren Ford Trucks, 2021’i yeni ürün ve geliştirmelerle karşılıyor. Ford Trucks, ‘Birlikte Geleceği Yüklüyoruz’ mottosuyla gerçekleştirdiği lansmanda; 250 adet üretilecek, koleksiyon niteliğindeki yeni ‘F-MAX Blackline’ ve dolu depoyla 5000 km’ye kadar varan menzil sağlayan yeni ‘F-MAX L’yi müşterilerine sunarken, F-MAX’te standart olarak sunulacak olan ve %5’e varan yakıt tasarrufu sağlayan “Eco+ Mode ”, ConnecTruck uygulamasının geliştirilen özellikleri ve şehir içi kullanıma yönelik modellerde de  “9 ileri otomatik şanzıman” ve “dümenlenebilir arka aks” opsiyonları tanıtıldı.




Arkas Lojistik filosuna 40 yeni Ford Trucks F-MAX ekledi



Filo yatırımlarına devam eden Arkas Lojistik, Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks ile olan iş birliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödüllü 40 adet Ford Trucks F-MAX çekici yatırımı daha yapan Arkas Lojistik, filosunu gençleştirmeye ve karbon salınımını azaltmaya devam ediyor. Yeni yatırımla birlikte Arkas Lojistik’in çevre dostu Euro 6 motora sahip araç oranı da %50’ye yükseldi. 




Yıla hızlı başlayan Ford Trucks pazarda rekor pay hedefliyor


Yayın: 15-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, bir yandan yurt dışında yeni pazarlara adım atmaya hazırlanırken, diğer yandan müşterilerine sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle iç pazardaki büyümesini sürdürüyor. "Uluslararası pazarlarda satış adetlerimizi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 137 artırarak en yüksek ihracat adetlerine ulaştık” diyen Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, yurt içinde ise 1.850 araç satışıyla her 3 araçtan birini gerçekleştirme hedefini yakaladıklarını söyledi.  




Mla Lojistik araç yatırımlarına devam ediyor



Mla Lojistik geçen sene aldığı çekicilere ek olarak 2021 yılında da araç yatırımlarına devam ediyor. 10 adet çekici daha alarak filosunda ki araç sayısını 120 ye çıkaran Mla Lojistik devam eden projeler dâhilin de yeni yatırımlara devam edecek.




Ford Trucks Avrupa yolculuğuna Almanya ile devam ediyor


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Tüm Avrupa’ya yayılma hedefiyle Portekiz, İspanya, İtalya, Belçika ve Lüksemburg’da arka arkaya distribütör atamalarını gerçekleştiren Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Batı Avrupa’daki stratejik büyümesini şimdi de Avrupa’nın en büyük ağır ticari pazarı olan Almanya’ya adım atarak sürdürüyor.




Ford Otosan'dan Türkiye’nin ilk ve tek yerli şanzımanı


Yayın: 21-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi ve ihracat şampiyonu Ford Otosan, Ecotorq motor ve arka aksın ardından, 58 Milyon Avro yatırım ve 230 mühendisin emekleri ile geliştirilen “Türkiye’nin ilk ve tek yerli şanzımanını” Eskişehir Fabrikası’nda tanıttı.




Yerli şanzıman Ford Trucks ile dünyaya açılacak


Yayın: 21-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi ve ihracat şampiyonu Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, Ecotorq motor ve arka aksın ardından, 58 Milyon Avro yatırım ve 230 mühendisin emekleri ile geliştirilen “Türkiye’nin ilk ve tek yerli şanzımanı”nı Eskişehir Fabrikası’nda tanıttı. Tasarımından test süreçlerine kadar tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği ilk ve tek yerli şanzıman ile Ford Otosan, motor, şanzıman ve aks olarak tüm aktarma sistemlerini beraber üretebilen dünyanın sayılı otomotiv markaları arasına girdi.




Ford Trucks büyümesini Fransa ile sürdürüyor


Yayın: 19-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ford trucks fransa

Ağır ticari sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse de 60 yıllık mirası ile öne çıkan Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Avrupa’nın kilit pazarlarından Fransa’ya adım atarak büyümesini sürdürüyor.